Cadeautip: Parfum De Linge

Hey allemaal! Hier ben ik weer met een blog! En niet zo maar één, deze keer geef ik jullie een leuke cadeautip voor de feestdagen. 😊

De naam verklapt al wat het is, parfum. Geen gewoon parfum maar wasparfum! Toen ik m’n omgeving hierover vertelde wist niemand echt wat het was. Ze gokten dingen zoals: wasparels, waskorrels, extra geurende wasverzachter, pods… Geen van allen komt nog maar in de buurt van het wasparfum dat ik heb mogen testen van Parfum de Linge.

Ik wist totaal niet wat te verwachten. Toen ik het aankreeg was ik enorm verbaasd om het feit dat ik chique parfumflesjes zag liggen in de doos. Ik werd ook meteen verwelkomd door een enorm lekkere en sterke parfumgeur, ook al waren de flesjes nog gesloten. Zelfs iemand die geen geur meer heeft door corona had dit kunnen ruiken 😂.

Wat ik heb getest, is het testpakketje met tien verschillende geuren. Zo kan je kennismaken met je favoriete geurtje en deze later in groot formaat bestellen.

Hoe gebruiken?
Van de kleine testflesjes moest je per wasbeurt een half flesje (5ml) gebruiken. Je gebruikt gewoon je wasmiddel en wasverzachter zoals anders. Daarna giet je een half flesje wasparfum mee in het bakje van de wasverzachter. Wasmachine opzetten en klaar!

Mijn ervaring:
Je merkt meteen het verschil wanneer je het deurtje van de wasmachine opendoet. Wat een prettige geur zeg! Lekker geurende wasverzachter is er niets tegen!

Wij laten steeds onze was altijd hangend drogen, we gebruiken geen droogkast. Heel het appartement rook gewoon naar dit wasparfum, zalig! Geen geurstokjes meer nodig voor een lekker geurtje in de woonkamer. 😉

Ervaring van m’n moeder:
Ik heb enkele flesjes gegeven aan m’n moeder, zodat zij deze ook kon testen. Zij gaf aan dat het geen succes had om het in het wasverzachter bakje te kappen. Ze kapte het parfum gewoon bij het wasmiddel. “Zo kan de geur een hele wasbeurt meedraaien”, zei ze. Hierdoor was de geur achteraf niet zo sterk als bij mij, maar toch sterk genoeg. Ze gaf ook aan dat één derde flesje wasparfum voldoende is, ikzelf vind dat zelf niet sterk genoeg qua geur.

Conclusie:
Ik ben echte fan van het wasparfum. Zeker toen ik de prijs ervan zag, dit valt echt mee! Een halve liter wasparfum kost tussen de 22,5 en 27,5 euro. Wetende dat je maar 5ml nodig hebt per wasbeurt zegt genoeg, echt goedkoop! Je kan ook kleinere flesjes aankopen van 100ml of zoals mij een proefpakket van 10x10ml (16,5 euro).

Ik vind het wasparfum een ideaal kerstcadeau. 🎄 Het is écht niet raar om te geven zoals wasmiddel ofzo. Met het wasparfum ruikt je kledij echt naar parfum. Het is eigenlijk een goedkopere en originelere optie dan een gewoon flesje parfum te geven met Kerst. Tip: mijn favoriet is de geur ‘Dolce’. 😊

Parfum de Linge verkoopt ook geurkaarsen, misschien ook leuk voor de fans hier! 😉

Check de site hier:

https://www.parfumdelinge.be/

Laat me zeker weten wat jullie van het parfum vinden!

Dikke zoen van je kapoen,

Silke

Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close