Leuk foto idee 💡

Hallo iedereen!

Hier ben ik nog eens met een interieur blog! Op m’n blog heb ik ondertussen al verschillende manieren beschreven om foto’s in je interieur te verwerken. Met hexagons, op hout… noem maar op! En ja hoor, ik heb een nieuw, misschien wel nóg leuker, fotoproduct ontdekt.

Iedereen weet dat ik van dieren hou, in het echt maar ook zeker op de muren! Ondertussen heb ik al een koala en fluffy lama in de woonkamer hangen, enorm cute. Ik zag bij fotocadeau.nl een enorm mooie zwart-wit foto van een leeuw, verdeeld over verschillende ‘vakjes’. Daarmee bedoel ik dat de foto niet uit één geheel bestaat maar uit verschillende vierkanten die, net zoals bij een puzzel, samen een foto vormen. Een squares collage dus. Toen ik het zag dacht ik: “Die wil ik wel!”. Ik vond dat ik die ‘personal touch’ thuis miste, dus besloot ik om niet voor een leeuw te gaan, maar voor een eigen huisdier.

Als er iemand is die graag poseert… is het kleine Femke wel! Minstens even fluffy als een leeuw en dubbel zo schattig. Na twee mini fotoshoots ben ik erin geslaagd om een leuke close-up te trekken van Femke. Nadien bewerkte ik de foto zwart-wit, om het voorbeeldje van de leeuw een beetje te volgen. Vlot bestellen op de site en klaar!

De bestelling

Je kan volledig kiezen in welk formaat je de foto wil laten printen. Je kan ervoor kiezen om, net zoals ik, voor een vierkante foto te gaan, dan ga je voor 4, 9, 16… vierkantjes. Daarnaast kan je ook een rechthoekige foto kiezen met bijvoorbeeld 2×3 foto’s. De foto’s die je wil printen moeten van goede kwaliteit zijn. Twijfel je of de kwaliteit goed genoeg is? Dan kan je op de site bij je bestelling een bijkomende fotocontrole laten uitvoeren. Handig, toch? Letterlijk twee dagen later was m’n pakketje er al, zo snel had ik het niet verwacht (aangezien het product nog geprint moet worden etc.).

Het ophangen

Omdat gaten boren in de muren van een huurappartement ‘not done’ is, was ik enorm blij met het ophangsysteem dat ze voorzien hebben. Ze leveren samen met je foto ook plakstrips waarmee je de foto’s kan ophangen. Ze zijn volledig veilig voor je muur! Bij zo’n samengestelde foto is het het mooiste om de foto’s een stukje van elkaar af te hangen, anders valt het effect weg natuurlijk. Mijn visueel ruimtelijk inzicht is hetzelfde als die van een goudvis, dus ik zag mezelf nooit de vierkanten mooi recht ophangen. Gelukkig (thank god) hebben ze er een hulpmiddeltje bijgeleverd. Zo zorg je ervoor dat de foto’s exact even ver van elkaar hangen (zowel boven als onder).

Het resultaat

Kijk eens hoe mooi! Ik ben enorm blij met het resultaat. De foto vormt een mooi contrast met de witte muur, eindelijk is die ene muur ook gevuld!Ik zou iedereen aanraden om eens zo’n foto uit te proberen. Ik ben er zeker van dat, als ik ooit een eigen huisje heb, ik een mega grote foto met squares wil als eye-catcher. Wat ik ook nog eens wil proberen is een foto op meerluik. Je foto wordt dan ook verdeeld in verschillende vakjes, maar dan niet vierkant. Enorm leuk ook !

Hebben jullie al zo’n square foto in huis? Of hebben jullie een leuk idee voor een foto? Let me know!

Gebruik alvast de kortingscode MP50 om 50% korting te krijgen bij fotocadeau.nl op een square collage!

Dikke zoen van je kapoen,

Silke

Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close