Super Serum !?

Hola a todos!

(Ik dacht, eens wat anders dan altijd dezelfde intro. 😉)

Iedereen weet dat ik niet zo’n persoon ben dat alle dagen allerlei crèmes, serums en toners op m’n gezicht smeert. Of anders gezegd: ik heb geen eigen skincare routine dat ik dagelijks doorloop.

Producten uittesten doe ik dan weer wel graag! Vooral dan omdat ik een probleemhuid heb dat snel reageert op nieuwe producten (zowel positief als negatief bekeken). Crèmes, serums en toners zijn dus voor mij een ‘yes or no’ maar er bestaat geen ‘in between’ voor mij.

Ik had het genoegen om het vital skin- strengthening super serum uit te testen van Kiehls. De naam beloofde dus al veel supers! Aangezien het super serum gemaakt is voor alle huidtypes (inclusief de gevoelige huid), had ik er het volste vertrouwen in!

PSFix_20200721_121251

Wat doet het?

Het serum is zo ‘super’ dat het acht huidlagen doordringt, say what!? Het zou je fijne lijntjes doen verminderen en je doffe of moe-uitziende huid doen heropleven. Het beschermt je huid tegen allerlei factoren die veroudering veroorzaken (de zon, luchtvervuiling, slaaptekort, diëten, stress…).

Hoe werkt het?

Het is de bedoeling dat je het serum ’s ochtends en ’s avonds aanbrengt op de gereinigde huid van je gezicht en nek. Het kan in combinatie met een ander serum of moisturizer.

Mijn ervaring:

Zoals jullie waarschijnlijk wel beseffen is enkele weken te kort om hét grote resultaat te zien aan je huid. Zo snel krijg ik namelijk normaal gezien geen rimpels (of wel en helpt het serum toch al zo snel ?!).

Wat ik jullie al wel kan vertellen is dat het serum een enorm aangename geur en textuur heeft. Zoals ze beloven trekt het echt wel diep in je huid (of het ach lagen zijn, dat weet ik niet, ik heb het namelijk niet geteld ), dit komt door de fijne textuur. M’n huid voelde na het aanbrengen altijd meteen super zacht aan! Ik moet toegeven dat ik het serum maar één maal per dag gebruikte en niet twee maal (shame on me).

IMG_20200721_120918

Ik weet niet of het met dit serum te maken heeft maar ik heb de voorbije weken minder last van acné (buiten die ene grote op m’n neusvleugel vorige week ). Dit bewijst dat het serum niet al te vettig is dus perfect geschikt is voor mijn probleemhuid! Ik ga het serum zeker blijven gebruiken. Het is een aanrader!

Gebruiken jullie wel eens een serum? Of gebruiken jullie enkel crème? Of zijn er onder jullie die helemaal niets doen van skincare (shame on you!). Let me know! Ik ben benieuwd ! Laat me ook zeker weten wanneer jullie het super serum van Kiehls ook gaan testen!

Dikke zoen van je kapoen,

Silke

Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close