Hexagon foto cadeau

Hoi allemaal!

Hier ben ik weer met een leuk foto-idee! Ik heb een tijdje geleden een blog geschreven over foto’s gedrukt op hout , remember? Deze keer heb ik geen foto op hout besteld maar meerdere foto’s in de vorm van hexagons, dit bij Fotocadeau.nl .

Een hexa-watte?

papierschablone-hexagon-paper-piecing-100-stueck-8-groessen_5

Een hexagon is simpelweg een zeshoek. Je foto’s worden dus geprint in een niet zo’n alledaagse vorm, als zeshoek dus. Plak maar eens meerdere zeshoeken tegen elkaar, je zal snel merken dat je er allerlei vormen mee kan creëren. 😊 Wanneer je er veel aan elkaar ‘plakt’ krijg je iets wat lijkt op een bijenkorf.

 

Voordelen van de hexagon collage:

– Je hoeft niet één leuke foto uit te kiezen om aan je muur te hangen maar zoveel je zelf wil !

– Je kan je collage ten alle tijde aanvullen met nieuwe foto’s, je bestelt gewoon enkele hexagons bij.

– De prijs valt reuze mee. Meestal wanneer je een foto cadeau besteld, ben je al gauw heel wat geld kwijt. Aangezien je hier per hexagon betaald, kan je zelf bepalen hoe groot je je collage maakt en dus hoe duur het wordt. Met code MP50 krijg je nog eens 50% korting! How cool is that?!

– Het is gemakkelijk op te hangen. Hierover vertel ik je meer hieronder.

Andere collages

Het is niet enkel mogelijk om hexagons als vorm te nemen, daarnaast is het ook mogelijk om je foto’s te laten printen als cirkel of vierkant! Voor wie meer fan is van bijvoorbeeld een fotocollage in één geheel, kan dan weer gaan voor een collage op canvas.

 

Hoe hang je ze op?

De samenstelling van je collage kan je volledig zelf kiezen. Wil je een rechte lijn met hexagons naast elkaar, wil je ze zigzaggen, wil je ze in een grote ‘bijenkorf’ vorm hangen of juist los van elkaar? Dit kan je volledig zelf bepalen! Ik raad je aan om de foto’s eerst op een tafel in elkaar te puzzelen voordat je ze aan de muur hangt. Zo kan je al bekijken welke samenstelling het mooiste is!

Je hoeft niet in de muur te boren om de foto’s op te hangen. Je hangt elke foto op met een soort van plakstrip, niet schadelijk voor je muur dus. Ideaal voor in een huurwoning waarbij je niets wil beschadigen, zoals bij ons!

 

Mijn ervaring

ptr

Ik bestelde negen hexagons voor m’n oma’s verjaardag. Ze weet nog van niets dus shhht! 😉 Ik vroeg de familie om enkele foto’s van het gezin of de kleinkinderen door te sturen, dit zou oma enorm leuk vinden! Ik heb de samenstelling al even uitgetest, leuk he? Doorheen de jaren kunnen we deze collage nog aanvullen met nieuwe foto’s.

Kortingscode speciaal voor jullie! 

Met code MP50 krijgen jullie 50% korting op jullie bestelling met hexagons, circles of squares als fotocadeau. Leuk he!

Dikke zoen van je kapoen,

Silke

Xxx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close