Dogs in touch

Hoi!

In tijden van de lockdown zitten velen onder ons thuis. De verveling zal stilaan beginnen toeslaan nu alle klusjes in huis gedaan zijn. 😉 Onze viervoeters hebben ook nood aan wat extra quality time met hun baasje, die tientallen wandelingen op een dag gaan zwaar doorwegen na een tijd. 😉

Geen enkele hond is ‘perfect’, een perfecte hond is ook absoluut niet nodig want elke hond is uniek! Toch zijn er zaken waar we ons als baasje aan kunnen irriteren of is er gedrag dat we gewoon niet goed begrijpen. Want wees nu eerlijk, spreek jij honds? Ik niet hoor!

Een maand geleden startte ik met een leuke ‘dogs in touch’ masterclass van Paws In Touch. Daniëlla, de hondengedragsdeskundige die de cursus met veel passie en kennis heeft opgesteld, leert je op een digitale manier enorm veel bij over je viervoeter. Denk hierbij niet aan een saaie cursus die je door moet spartelen maar leuke filmpjes met opdrachten die je met je hond kan uitvoeren. Geloof me, je hond gaat met veel plezier mee de opdrachten uitvoeren!😉

Mijn ervaring:

Voor velen (ook voor mezelf) is het een drempel om hulp te vragen aan een honden expert. Want je kent je eigen hond toch het beste? Niet dus! Doorheen de cursus heb ik geleerd dat ik vele signalen van m’n drie schatten verkeerd heb geïnterpreteerd. Denk bijvoorbeeld aan kwispelen, dit is geen teken van blijdschap maar van spanning, wist je dat?

Daniëlla staat ook steeds open voor vragen indien je die hebt bij de cursus. Ik had bijvoorbeeld een vraagje over Femke bij het hoofdstuk over pijn herkennen, Daniëlla heeft me meteen verder geholpen!

Wat kan je allemaal bijleren?

Deze thema’s komen o.a. aan bod:
– domesticatie en oorsprong
– alles over (mis-)communicatie
– gedrag en stress
– hoe zien honden de wereld?
– pijn herkennen
– alledaagse situaties
– de band met je hond versterken
– je hond meer zelfvertrouwen doen krijgen

Je leert niet enkel je hond beter te begrijpen maar kan ook vele situaties in de praktijk aanpakken.

Herken jij je hond in één of meerdere van volgende situaties?
– je hond blaft naar de bel
– je hond blaft naar bezoek
– je hond haalt uit aan de lijn
– je hond is stressgevoelig
– je hond markeert
– je hond springt op
– je hond is ongehoorzaam
-…

Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

De cursus staat tot vandaag nog in korting, lucky you! Dankzij de code ‘hashtagsilke’ krijg je bovenop de korting nog eens 10% extra. Zo betaal je amper 90 euro in plaats van 497 euro! Je kan bepaalde hoofdstukken apart aankopen indien je niet heel de cursus wil volgen.

Veel plezier met de cursus!

Dikke zoen van je kapoen,
Silke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close