Kiehl’s Calendula

Hey allemaal, hier ben ik weer met een nieuwe beauty-blog! Ik heb pas enkele producten van Kiehl’s ontvangen uit hun calendula lijn en was enorm benieuwd om deze uit te testen! Dus hier mijn review, veel leesplezier!

Wat ik ontving:

– een calendula herbal-extract toner (alcohol vrij)

– een calendula serum-infused water cream

kiehlsss

De producten zijn gemaakt voor een normale tot vette huid. Ik heb normaal een gemengde huid, maar door de vele zonneproducten gebruik heb ik nu een iets vettere huid (inclusief acné  😒). Een dikke merci dus aan Kiehl’s om mijn huid te saven van die vettige zonnecrèmes en aftersuns!😉

Toner 

Ik was al meteen enorm blij met het feit dat er op de toner stond dat deze alcohol vrij is. Ik ervaar soms na het gebruik van toners een trekkerige droge huid met hier en daar uitslag. Dit komt omdat m’n huid de alcohol niet goed kan verdragen. Het is niet omdat je last hebt van acné, dat je je huid moet veranderen in iets wat nog droger is dan de Sahara! 😉

Deze toner vond ik zeer fijn in gebruik, best wel een grappig zicht met de bloemblaadjes die in het flesje rond drijven. Een bewijs dat het niet allemaal chemische geurtjes zijn die toegevoegd zijn aan het product! M’n huid droogde niet uit na het aanbrengen en bleef lekker zacht! Ik verkies producten met een lekker fris geurtje, deze toner had een neutrale geur. Dat is dan ook het enige minpuntje dat ik zou kunnen opsommen. Ik geef dit product zeker een 8,5/10!

Cream

Deze calendula serum-infused water cream is ‘s ochtends en ‘s avonds aan te brengen, het is een mengeling tussen een dag- en nachtcrème qua werking. Vele dag- en nachtcrèmes hebben een vette textuur, ook al geven ze aan van niet.  Ik was dus heel benieuwd wat deze crème ging doen met m’n huid. Ik heb snel de neiging om te veel crème op te smeren, bij dit product was dit geen probleem. De crème trok snel in de huid en liet geen vette laag achter. Er kwam na het gebruik alvast geen extra acné bij, joepie! Deze crème is naar mijn mening ook geschikt voor de gevoelige huid, ze brandt niet op de huid en is zoals de toner neutraal van geur (wat bij een crème voor mij dan weer wel mag). Deze crème geef ik een 9/10.

kiehlss

Ik vind over het algemeen de producten aangenaam in gebruik, ze kalmeren m’n huid en maken het lekker zacht! Zeker eens proberen zou ik zeggen!

Dikke zoen van je kapoen,

Silke

xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close