Ganier Bio

Hoi allemaal!
Enkele weken geleden ontving ik een leuk pakketje van Garnier. Ze hebben een nieuwe bio lijn met enorm veel leuke producten! De producten zijn biologisch gecertificeerd door ECOCERT greenlife en zijn volledig vegan. 😍
Ik testte heel wat producten even voor jullie uit, hier is wat ik ervan vind.

IMG_20190331_134212.jpg

Argan balsem:

Door mijn reis naar Marokko enkele jaren geleden, weet ik dat het moeilijk is om een arganolie van goede kwaliteit te vinden. Ik gebruikte de Garnier Bio argan balsem die deze olie bevat de voorbije weken vooral op een litteken dat ik heb.  Zo hou je je litteken soepel, gezond en vooral ook zacht. De arganbalsem van Garnier Bio slaagde in deze opdracht!

IMG_20190331_134301.jpg

Lavendel gezichtsolie:
De gezichtsolie kan je gebruiken als dag en/of nachtverzorging voor je huid bij ieder huidtype. Ook kan je enkele druppels mengen onder je dagcrème voor die kleine extra boost. Zoals jullie weten ben ik enorm lui als het aankomt op het verzorgen van mijn huid. Maar ik moet toegeven, wanneer ik de olie gebruikte, had ik een zachte huid met een gezonde (niet vettige) glans. Je hebt niet zo’n grote hoeveelheid nodig voor het gewenste resultaat, het is al voldoende om enkele druppels te gebruiken.

IMG_20190331_134349.jpg

Lavendel anti-age dagcrème:
Net zoals bij de lavendelolie is deze dagcrème geschikt voor ieder huidtype, zelfs de gevoelige! Dit kan je dus zeker in combinatie met de olie gebruiken. Wie houdt er nu niet van de geur van lavendel? Zeker wanneer de lavendel fair trade is en afkomstig is uit Frankrijk. Vous ne regretterez rien ! Pardon my French! 🇨🇵

IMG_20190331_134655.jpg

Polishing konjac spons:
Eindelijk eens een sponsje waarmee je op een aangename manier je huid kan reinigen! Wanneer je de spons even nat maakt, wordt ze zachter zodat ze niet meer aanvoelt als schuurpapier. Zalig! In combinatie met bijvoorbeeld de detox reinigingsgel is je huid properder dan ooit tevoren!

IMG_20190331_134528.jpg

Citroengras detox reinigingsgel:
Geschikt voor een normale tot gemengde huid, perfect voor mij dus! In combinatie met het konjac sponsje voelde mijn huid zo schoon! Zeer vaak droogt m’n huid uit na het reinigen, dit was niet het geval met deze reinigingsgel. Zeker het proberen waard!

IMG_20190331_134613.jpg

Tijm perfectionerende toner:
Deze toner is de perfecte start voor je huidverzorgingsroutine. ’s ochtends is het zalig om een frisse toner aan te brengen op je huid, het schudt je poriën als het ware wakker. Nooit eerder gebruikte ik een toner, deze is enorm fijn. Simpel aanbrengen op een watje en afspoelen is niet nodig!

Zo, dat was het! 💕  Wat vind jij van de nieuwe Garnier BIO lijn? Ik vind hem alvast geweldig, ik ben fan!

Dikke zoen van je kapoen,

Silke

 Xxx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close