3D geprinte oorbellen?!

Hoi allemaal!

Doordat ik in december besliste een beetje me-time te nemen en van de feestdagen te genieten, is het al even geleden dat ik een blog postte. But I’m back! 🙂

Sinds enkele jaren is 3D-printen helemaal in! Het is een nieuwe manier van printen waarmee men driedimensionale objecten print aan de hand van digitale bouwtekeningen, dus niet gewoon inkt op papier.

hartjes oorbellen
Fox oorbellen van de Milou Etsy Shop (8 euro).

 

Vorige maand leerde ik ‘Milou’ kennen, een vrij nieuw juwelenmerk, opgestart door twee jonge ondernemers, Sam en Nena. De hobby van Sam is, je kan het al raden… ;), 3D-printen en Nena houdt enorm van mode. Een perfecte mix voor leuke oorbellen! Alle oorbellen van Milou zijn 3D-geprint.

Ikzelf heb nog geen ervaring met 3D-printen, ik heb zelfs nog nooit zo’n printer gezien! Bij een gewone printer is het simpel, je kiest een foto of een tekst op je computer en je klikt op ‘printen’ (en euh… dit is voor mij zelfs al een hele opdracht… #dumbass). Bij Milou maakt men eerst een schets op papier en wanneer men hier tevreden over is zet men dit om in de 3D-software. Daarna kunnen de juwelen geprint worden en tenslotte bevestigd men de haakjes er aan.

oorbellenn
Sela‘ oorbellen van de Milou Etsy webshop (10 euro).

Ik was zeer benieuwd en kreeg een paar opgestuurd. De levering was enorm snel en super persoonlijk door de leuke kerstverpakking die eromheen zat en het leuke tekstje erbij. Wanneer ik de verpakking opende was ik aangenaam verrast, wat een leuke oorbellen! Ik koos voor de zwarte ‘Sela‘ oorbellen, ze bevatten kleine subtiele glittertjes.

Tot mijn verbazing wegen de oorbellen enorm weinig, ze zijn dus superlicht en irriteren mijn oren niet door het gewicht. De gaatjes in mijn oren zijn enorm gevoelig, ze ontsteken zeer snel. Bij deze oorbellen heb ik er geen last van gehad, mede dankzij het lichte gewicht denk ik. Je voelt ze bijna niet zitten. 🙂

ooor-e1546631329698.png

De oorbellen komen uit de kerstcollectie maar kan je gewoon het hele jaar door dragen bij eender welke fancy outfit. Je kan er ook een basic outfit mee pimpen.

kerstoor

Binnenkort verschijnt er niet alleen een nieuwe collectie oorbellen, maar verschijnen er ook bijhorende kettingen op hun etsy pagina. Deze zullen zowel in setjes als apart te koop zijn. … en guess what??? Er komt een Valentijn special aan! ❤ Love is in the air!

Wil jij graag een setje oorbellen winnen dat je volledig zelf mag uitkiezen?

Kijk dan snel op mijn facebookpagina en instagrampagina! Het zijn twee aparte giveaways dus je maakt twee maal kans! ❤

Al een beetje inspiratie nodig? Kijk dan hier even op hun etsy webshop.

Good luck!

Dikke zoen van je kapoen,

Silke

xxx

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close