Labello Crayon Lipstick

Hey allemaal!

Nu het volop herfst is en stilaan kouder wordt, drogen mijn lippen enorm uit. Dit kan zo veel pijn doen! Ik doe niets anders dan constant mijn lippen in te smeren met lippenbalsem, dat is maar saai, niet? 

Enkele weken geleden verscheen er reclame van de nieuwe soort lippenbalsem/lipstick op mijn facebook: Labello crayon lipstick. Ze beloofden hiermee een mooie dekkende kleur zoals lippenstift, maar met de verzorgende eigenschappen van Labello. Voor jullie testte ik uit of ze even verzorgend zijn als wat men ons beloofd.

labello
De drie beschikbare kleuren van Labello Crayon Lipstick.

De lipsticks zijn beschikbaar in drie kleuren (van links naar rechts): Black Cherry, Coral Crush en Hot Pink. De geadviseerde verkoopsprijs ligt rond de 6 euro per stuk. Deze prijs is nogal hoog voor een lippenbalsem, maar goedkoop voor een lipstick. Ik vind het persoonlijk een correcte prijs.

Toen ik de lipsticks kocht, merkte ik meteen op dat de kleuren niet helemaal zijn zoals in de reclame die ik eerder zag. Vooral de Coral Crush kleur is veel donkerder en feller dan op foto, ze lijkt zelfs vrij hard op de Hot Pink. Ik betaalde trouwens maar 12 euro voor de drie samen, in Kruidvat was er een 2+1 gratis actie. 

De lipsticks hebben een handige verpakking met een goed sluitende doorzichtige dop. Net zoals bij een lipstick of lippenbalsem kan je aan de onderkant draaien om extra lipstick te voorschijn te laten komen. Ze beloofden met hun reclame een goed dekkende kleur. Zou dit ook zo zijn in het echt? Ik testte het uit!

IMG_0095
links: Black Cherry, midden: Hot Pink, rechts: Coral Crush

Ik swatchte de lipsticks eerst even op mijn huid om de dekking uit te testen en het verschil in kleur weer te geven. Om deze dekking te krijgen moest ik toch wel enkele keren smeren, toch niet zo dekkend zoals men belooft. Ik denk dat men de dekking vergelijkt met andere gekleurde Labello’s, dan kan je ze wel dekkend noemen. Ik heb wel het gevoel dat de lipstick zeer plakkerig is, waarschijnlijk komt dat door de verzorgende eigenschappen.

IMG_0057.jpg
Labello Crayon Lipstick: Black Cherry

Hierna testte ik de lipsticks uit op mijn lippen (duhu, waar anders? 😉 ). Ik vind dat de kleuren niet erg opvallen, al hoeft dat voor mij ook niet.  Ze zijn subtiel van kleur waardoor je ze gewoon dagelijks kan dragen. Doordat het een ‘crayon’ is, heeft de lipstick een handige punt om je lippen te omlijnen. Jammer genoeg verdwijnt deze scherpe punt al snel na de lipstick enkele keren aan te brengen.

IMG_0091.jpg
Labello Crayon Lipstick: Hot Pink

Het verzorgende gevoel merkte ik niet echt op bij de lipstick. Ze drogen je lippen niet uit, dat klopt, maar ze gaven mijn droge lippen ook geen ‘nieuw leven’. 😉 Zoals men zei, bevat de lipstick oliën die verzorgend zijn. Deze oliën heb ik als enorm vettig ervaren, het zorgde ervoor dat mijn lipstick veel kleur afgaf. Bye bye romantisch doen met je boyfriend (tenzij hij ook gekleurde lippen wil natuurlijk! 😉 ).

IMG_0066.jpg
Labello Crayon Lipstick: Coral Crush

Mijn favoriete kleur is de Coral Crush, ondanks dat de kleur anders is als in de reclame, het is een mooi fris kleurtje. De andere twee kleuren vind ik ook wel mooi, al is de Black Cherry wel wat meer gewaagd. 

Conclusie:

Om eerlijk te zijn zou ik de lipsticks niet meteen opnieuw kopen. Het zijn leuke kleurtjes, maar geven me niet de verzorging die ik verwachtte. Voor de kleuring van mijn lippen ben ik nog steeds meer fan van matte lipsticks, net zoals deze van Mac cosmetics die ik pas uittestte. Oké, door enkel matte lipsticks te gebruiken gaan mijn droge lippen ook niet verbeteren. Ik gebruik nog steeds het liefst de Labello original, deze is kleurloos en kan je gewoon onder een andere lipstick aanbrengen voor verzorging. Dit ga ik in de toekomst dus blijven doen. Toch ben ik blij dat ik weer enkele leuke kleurtjes heb kunnen toevoegen aan mijn lipstickvoorraad.

Heb jij de lipsticks al eens uitgetest? Zo ja, wat vond jij ervan? Laat het gerust weten in de comments!

Dikke zoen van je kapoen,

Silke

xxx

 

 

 

2 gedachten over “Labello Crayon Lipstick

  1. Coral crush vind ik ook de mooiste kleur! Ik ben zelf niet zo’n fan van het gebruiken van lippenbalsem.

    Geliked door 1 persoon

    1. Ik gebruik ook liever gewone lipstick. Al zijn deze wel leuk om in m’n handtas te steken bij events. 😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close