Gratis M.A.C. Cosmetics make-up?

Hey allemaal!

Na een tijdje niet te bloggen door de drukte, ben ik weer helemaal terug! Deze keer heb ik super leuk nieuws bij voor de make-up lovers onder ons! 😉 Komende week (6/11-10/11) zijn er gratis M.A.C. Cosmetics producten te krijgen op ICI PARIS XL. Maar hoe?

Deze week krijg je wanneer je bij ICI PARIS XL voor 50 euro aan M.A.C. Cosmetics producten koopt, een gratis lipstick, oogschaduw of iets anders van M.A.C.. Voorwaarden? Je moet bij de eerste 100 kopers zijn, niet zo moeilijk, toch?

Hier even een overzichtje van de gratis producten:

 • 06/11 : MAC Girls – Power Hungry
 • 07/11 : Matte Lipstick – Lady Danger
 • 08/11 : Xtreme Dimension Skinfinish (highlighter)
 • 09/11 : Bold & Bad Lash Mascara
 • 10/11 : Retro Matte Liquid Lipstick – Burnt Spice

Twijfel je over welk product je het liefst gratis wil krijgen? Ik heb ze voor jullie even uitgetest om de keuze makkelijker te maken. Thank me later 😉 (mopje!)

 

MAC Girls – Power Hungry

img_0685.jpg

Op het eerste zicht vind ik dit een zeer mooi pallet aan de buitenkant. Het springt meteen in het oog door de goudkleurige blinkende buitenkant. Het pallet is ook zeer smal, wat het compact maakt. Het past perfect in mijn toilettas!

IMG_0689.JPG

Toen ik de binnenkant zag, werd ik al meteen blij. Deze subtiele bruine tinten passen perfect bij mijn blauwe ogen. Ik hou niet altijd van te felle kleuren dus was zeer benieuwd om deze uit te testen. Sommige kleuren bevatten ook glitters, kan het nog beter? Ja! Er was ook nog een goudkleurige highlighter aanwezig in het pallet, love it!

thumbnail_IMG_20181104_144515

Dit is de look die ik ermee creëerde. Normaal gebruik ik natuurlijk ook nog eyeliner en mascara om de look helemaal af te maken. Ik vond de kleuren niet extreem hard gepigmenteerd, maar zeker wel voldoende. Ze waren heel makkelijk te blenden, iets wat ik zeker nodig vind aangezien ik soms wel eens durf uitschieten met mijn penseel. Door het blenden kan ik de ‘foutjes’ makkelijk verbergen.

Waarde: 39,50 euro

 

Matte Lipstick – Lady Danger

IMG_0693

Deze lipstick is wel heel erg gewaagd! Ik vind het een mooie heldere rode kleur, wel heel fel. Zo een felle rode kleur staat op zich wel mooi bij mijn bleke huid, ik lijk dan net sneeuwwitje! 😉 Toch is het iets wat ik niet dagelijks zou durven dragen, het is eerder iets wat ik op evenementen zou dragen. Deze lipstick maakt een basic outfit meteen een stuk minder saai, je trekt de aandacht meteen naar je gezicht toe.

IMG_0743.JPG

Dit is het resultaat op mijn lippen. Zoals je ziet steekt het enorm af tegen mijn bleke huid, maar ik vind het toch geslaagd! Het zou natuurlijk mooier zijn bij iemand die geen droge lippen heeft (oeps!).

Waarde: 19,50 euro

 

Xtreme Dimension Skinfinish

IMG_0692.JPG

Dit poeder stond beschreven als highlighter, maar ik gebruikte het meer als contouring/blush door mijn bleke huid. Van deze skinfinish heb je verschillende kleuren, sommige al wat lichter dan de andere. De lichtste kleuren zijn dan weer wel meer geschikt als highlighter. Ik probeerde met dit poeder meer diepte te creëren in mijn gezicht, dus bracht ze aan net onder mijn jukbeenderen.

IMG_0719.JPG

Ik vind het resultaat echt wel mooi. Contouring, blush en highlighter is iets wat ik vroeger nooit durfde gebruiken, ik was bang dat het niet natuurlijk zou ogen. Deze vind ik zeer mooi bij mij huidskleur passen, ze is niet te opvallend maar eerder subtiel. Ze was ook makkelijk uit te blenden.

Waarde: 32 euro

 

Bold & Bad Lash Mascara

IMG_0706.JPG

Wat een mooie verpakking heeft die mascara! De letters die erop staan zijn in 3D, zo leuk! Deze mascara heeft niet het soort borsteltje dat ik normaal zou gebruiken, dus ik was benieuwd hoe deze bij mijn wimpers ging werken.

IMG_0739.JPG

De mascara was heel makkelijk aan te brengen, ik heb geen enkele keer gemorst. Ze heeft ook geen klonters, wat ervoor zorgt dat de fijne textuur van je wimpers behouden blijft. Zo krijg je een zeer natuurlijke look en lijkt het alsof je gewoon uit nature zwarte wimpers hebt. Zeker een aanrader!

Waarde: 24 euro

 

Retro Matte Liquid Lipstick – Burnt Spice

IMG_0698.JPG

Dit is echt de kleur lipstick waar ik van hou! Het lijkt wel op het kleurtje dat Kylie Jenner zo vaak draagt. Om eerlijk te zijn had ik nog nooit eerder een matte liquid lipstick gebruikt, ofwel kocht ik gewone lipstick of het was een lipgloss.

thumbnail_IMG_20181104_151807.jpg

Dit was het resultaat op mijn lippen. Ik vond het echt zalig dat de lipstick meteen opdroogde, zo laat je geen lipstick resten achter wanneer je wat drinkt. Het oogde zoals beloofd ook heel mooi mat, ik ben verliefd op dit kleurtje, jij ook?

Waarde: 24,50

 

The final look

Dit is de final look die ik creërde met de producten, ik ben alvast fan! Vergeet niet, de producten zijn niet gratis te verkrijgen op de site van MAC zelf maar bij ICI PARIS XL, en enkel online.

thumbnail_IMG_20181104_151928

Vergeet niet om op de homepagina van ICI Paris XL eerst de actie aan te klikken en via die pagina je aankopen te doen.

Veel shopplezier allemaal!

Dikke zoen van je kapoen,

Silke

xxx

 

5 gedachten over “Gratis M.A.C. Cosmetics make-up?

 1. Burnt spice is echt een mooie kleur!

  Like

 2. Leuke blog babe 💖💖💖

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close