NA-KD: Tips & Tricks

Hey allemaal!

Zoals velen wel gemerkt hebben draag ik vaak kledij van NA-KD. Omdat dit merk voor velen nog onbekend is, zorgt het voor twijfels bij het bestellen. Hoe kies ik de juiste maat? Kan ik het terugsturen wanneer ik het niet leuk vind? Dankzij mijn samenwerking met het merk heb ik er ondertussen al vier bestellingen gedaan, dus daarom de volgende tips voor jullie. Hopelijk kan ik jullie ermee helpen! Vergeet bij je check-out zeker de kortingscode SILKE15 niet, dit geeft je 15% korting op de nieuwe items in je winkelkar. Bij deze wil ik nogmaals benadrukken dat ik geen commissie krijg voor wat er verkocht wordt met mijn kortingscode. Deze deel ik speciaal voor jullie, soms koop ik zelf ook iets met die code! 😉

De maat

Op NA-KD zie je vele verschillende maten verschijnen. Soms wordt het uitgedrukt met 36-38-40, andere keren met S-M-L en er zijn nog vele manieren. Dit komt doordat NA-KD niet enkel kledij verkoopt van hun eigen merk, maar ook van merken zoals Calvin Klein, Levi’s, Mango… Deze merken hebben hun eigen maataanduidingen die vaak verschillen van die van NA-KD.

Eerst en vooral, kijk naar de matentabel die je kan vinden bij je product, hieruit kan je heel veel informatie halen. Wanneer jouw maat tussen twee maten zou vallen, kies dan voor de grootste maat van de twee.

Spullen in jeansstof koop je best een maat groter, zowel van NA-KD zelf als van andere merken. De short die ik kocht van het merk Levi’s bij NA-KD nam ik al een maatje groter en paste maar net. (Oké mijn kont is verdikt maar het lag aan de short hoor! 😉) Ook een jeansbroek van NA-KD paste niet in mijn eigen maat, een maatje groter dan maar!

T-shirts, jurkjes… bestel je gewoon in je eigen maat. Ik heb vaak de neiging om T-shirts oversized te kopen, maar dat is echt niet nodig. De T-shirts die ik tot hiertoe heb besteld in mijn eigen maat zaten nog ruim genoeg.

Terugzenden

Wat ik echt een zalig voordeel vind aan NA-KD is dat je de items gratis kan terugzenden, dit is bij vele merken niet het geval. Je hebt ook negentig dagen de tijd, how cool is that? Je hebt dus lang de tijd om aan jan en alleman de meningen te vragen over jouw nieuwe item. Toch niet helemaal zeker van de maat of kleur? Bestel gewoon verschillende kleuren of maten en bekijk thuis wat het beste bij jou past. Je neemt toch ook vaak verschillende maten of kleuren in je pashokje in de winkel? De rest zend je gewoon terug. Terugsturen is heel simpel met de sticker die in je pakketje zit en met een stappenplan op de site.

De kwaliteit

Ik ben tot hiertoe altijd zeer tevreden geweest over de kwaliteit van de kleding. Ik ben er toch nog niet in geslaagd om iets stuk te krijgen! 😉 Het spreekt gewoon voor zich dat, hoe duurder, hoe beter de kwaliteit. De goedkope T-shirts zijn vaak wat dunner van stof, maar dit is zover ik weet in elke goedkope winkel? Wanneer ik een iets duurder stuk kocht, was de stof meteen veel steviger!

De verzendtijd

De pakketjes van NA-KD komen echt megasnel aan! Binnen de 1 à 3 werkdagen heb je je pakketje al in huis! Het langste dat ik al heb moeten wachten was van donderdag tot maandag, andere keren ontving ik het zelfs al de dag erna! Als je dus nog snel een jurkje zoekt voor een feest, bij NA-KD is de kans heel groot dat je pakketje nog op tijd aankomt.

Mijn laatste bestelling

Een tijdje geleden deed ik weer een bestelling bij NA-KD, zoals beloofd in mijn story’s: mijn NA-KD haul. Ik heb de linkjes erbij gezet voor moest je deze items zoeken. 😉

Faux fur

IMG_9280

Fake bontjassen zijn weer helemaal in dit seizoen! Ik ben vooral fan van de basic zwarte kleur, maar deze jas is ook beschikbaar in het paars. Ze is superwarm en echt goed van kwaliteit, dat mag ook wel voor die prijs. 😉 De jas sluit heel simpel met haakjes vooraan.

De jas kan je hier vinden.

 

High frill neck dress

IMG_9220

Eerst was ik een beetje bang om dit jurkje te bestellen. Ik wist niet of de afwerking in de nek bij me ging staan. Na even twijfelen heb ik toch besloten om het te bestellen. Ik vind het jurkje persoonlijk echt een succes, ik heb er al vele complimentjes over gekregen! Jammer genoeg is deze print uitverkocht, het is nog wel beschikbaar in allerlei andere prints en effen kleuren.

Dit is de link naar het jurkje.

 

Good vibes tee

IMG_9264

Ik had nog wat nieuwe T-shirts nodig en deze stond me wel aan door de subtiele tekst op je borst. Jammer genoeg bestelde ik de T-shirt per ongeluk een maatje te groot (#dumbass). Achteraf bekeken vind ik mijn huidskleur iets te licht voor deze licht roze T-shirt, op de site stond hij ook nog in het zwart en rood.

Hier de link naar de T-shirt.

 

Game changer tee

IMG_9253 (2)

Deze T-shirt vind ik echt za-lig! Hij zit perfect qua maat en is leuk te combineren in een stoere look! Ook deze is beschikbaar in verschillende kleuren.

De game changer tee kan je hier vinden.

 

Keep it simple or don’t

IMG_9296

Dit is echt een super comfy en warme trui! Ik had hem liefst wel een maatje kleiner gekocht aangezien hij zo lang is. Ik ben wel echt super tevreden over de kwaliteit van deze trui.

Keep it simple en volg gewoon deze link naar de trui!

 

Striped top

IMG_9236

Dit is een truitje dat mijn mama heel mooi vond, ikzelf zou het normaal nooit zelf bestellen door de opvallende print. Ik ben er achteraf bekeken wel blij mee, het is een perfect truitje voor het tussenseizoen.

Voor mede-zebra’s: de link naar het truitje.

 

Zo, hopelijk heb ik jullie wat extra informatie kunnen geven over hun webshop. Twijfel niet om me even een berichtje te sturen indien je toch nog vragen zou hebben! Veel shopplezier en vergeet de kortingscode SILKE15 niet!

Dikke zoen van je kapoen,

Silke

xxx

Een gedachte over “NA-KD: Tips & Tricks

  1. super handig zo’n blog! En wat fijn dat de verzendkosten gratis zijn, dat is eigenlijk altijd al wel een barrière geweest om iets niet via internet te bestellen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close