Roermond outlet shopping

Hey allemaal!

Een tijdje geleden besloot ik dat ik eens een outlet wilde gaan bezoeken. Buiten de outlets van bijvoorbeeld Hunkemöller die georganiseerd worden in Antwerp Expo, had ik nog nooit eerder een outlet bezocht. Ik wist dus niet goed wat me te wachten stond. Verder wist ik niet wat de beste outlet was, je hebt er namelijk verschillende. Vele mensen vertelde me hun ervaringen over Rosada te Roosedaal. Ik ben al héél vaak in Roosendaal geweest om te shoppen, maar nog nooit in Rosada (shame on me). Zelf zag ik ook regelmatig foto’s voorbijkomen van Maasmechelen Village. Dit leek me een hele leuke en gezellige plek om te shoppen, jammer genoeg niet dicht bij de deur.

Ik zat dus met een dilemma, shoppen dicht bij de deur in Rosada of wat verder maar veel gezelliger in Maasmechelen village. Zoals velen van jullie hebben gemerkt, heb ik een poll geplaatst op Instagram. En bedankt hé, dankzij jullie was ik er nog steeds niet uit! 😉 49% van de stemmen voor Rosada en 51% voor Maasmechelen Village, maar 1 stem verschil. Zucht, nu wist ik het nog niet. Gelukkig kreeg ik van enkelen van jullie de tip om naar Roermond te gaan (thank God ❤ , merci!). Éen klein detail, Roermond is anderhalf uur rijden van Antwerpen. Na enkele minuten opzoeken, en mijn chauffeur Wesley overtuigen, beslisten we om toch naar Roermond te gaan.

37544493_1760825280620886_5998871626521772032_n.jpg

Nogmaals bedankt om me te helpen he… zucht! 😉 

Na veel file en bijna twee uur rijden kwamen we aan op de hele grote parking. De parking was zo groot waardoor we niet meteen wisten waar de inkom was, dit had wel met bordjes aangegeven mogen worden. Oké later hadden we door dat er meerdere ingangen waren en eens je deze gevonden had was het wel logisch.

Ik was aangenaam verrast toen ik de outlet binnenging, het leek wel een gezellig dorpje! Ik had van outlets altijd het beeld van een ongezellige en rommelige boel maar dit was echt een gezellige plek met restaurantjes, café’s en zelfs een starbucks (jammer genoeg geen Starbucks koffie in de outlet, gewoon de volle pot 😉 ).

welkom.jpg

 

Natuurlijk word je meteen aangetrokken tot de merken die je kent: D&G, Guess, Gucci…  Dat heb ik al snel opgegeven, grote kortingen maar nog steeds extreem duur. Bijvoorbeeld een D&G handtas (echt een mooie 😥 ) met 50% korting die nog steeds meer dan 500 euro kostte. Dan ging ik maar naar winkels zoals Hilfiger, Hunkemöller, Nike, Adidas…

Bij Hunkemöller zocht ik een nieuwe bikini aangezien er enkele bikini’s van me versleten zijn (want wie gaat er niet graag van glijbanen 😉 ). Meteen vond ik er één, hij kostte nog wel steeds 32 euro dus twijfelde ik, in de Hunkemöller outlets in Antwerpen betaal je maar maximum 15 euro. Na hem te passen was ik meteen verliefd, toch maar kopen dan. Wesley was toch nog meer verliefd op de bikini dan ik dus hij besliste de bikini te betalen, joepie! Nog wat extra shopbudget over nu 😉 . #verwendnest

Verder kocht ik nog slippers bij Calvin Klein voor 20 euro, producten bij The Body Shop aan de helft van de prijs, make-up bij NYX met korting en haarproducten bij Loréal.

Ik bezocht de outlet op 21 juli, de nationale feestdag van België. Dit zorgde ervoor dat het er druk was, bij vele bekende winkels moest je aanschuiven om binnen te gaan. Ik ben te koppig om aan te schuiven omdat dit tijdverspilling is, dus heb dit enkel gedaan bij Calvin Klein omdat er maar twee man aan stond te schuiven.

Ik was op zich toch een beetje teleurgesteld in verband met de kledij. Er waren op zich wel veel kledingwinkels maar van topmerken die zelfs in outlet nog onbetaalbaar waren. In kledingwinkels zoals Hilfiger, Esprit en Superdry vond ik mijn goesting niet aangezien er veel basics lagen of winterkledij (met die 30°C heb je niet echt de neiging om winterkledij te kopen haha!). Qua schoenen kan je er wel veel vinden zoals Converse, Vans, UGG (eww!), Nike en Geox. Jammer genoeg puilt mijn schoenenkast nu al uit en had ik er dus geen nodig, al lagen er wel héél mooie!

roermond-nikkie.jpg

 

De enige mooie kledingwinkel was die van NIKKIE die toevallig die dag opende. Naast de DJ en de hapjes die er waren, kon je Nikkie zelf ook ontmoeten. Ik was jammer genoeg te verlegen om een foto te vragen… Ik heb er uiteindelijk niets gekocht aangezien mijn maat er toevallig niet was in de mooie kledingstukken of omdat het nog nét te duur was. Wel zeker de moeite om deze winkel te bezoeken!

Mijn besluit? Zeker de moeite waard om te bezoeken voor de gezelligheid, voor schoenen en kleine prul maar voor kledij ben ik niet overtuigd. Neem in dat geval maar een sponsor mee! 😉

Hopelijk was mijn mening duidelijk voor jullie! Hebben jullie nog tips voor outlets? Let me know!

Dikke zoen van je kapoen,

Silke

xxx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close