Maskers van HEMA, yay or nay?

Hoi!

Een tijdje geleden deed ik een online bestelling bij HEMA. Ik kon het niet laten om bij de beauty producten te kijken en besloot om enkele maskers te kopen. Er is best wel wat keuze op de site dus het was een zware bevalling om er enkele uit te kiezen… Hieronder lees je welke maskertjes ik bestelde en wat ik ervan vind. Hope you like it!

dav

het charcoal peel-off masker €2

Dit maskertje koos ik als eerste. Ik heb regelmatig foto’s en video’s zien verschijnen van mensen die een charcoal masker uitprobeerden (ja ook de vele fail video’s van mensen die het masker er niet meer afkregen, dat sprak me alleen nog maar meer aan om het te kopen! #LittleRebel). De frustraties begonnen al bij het openen van de verpakking: ik kreeg het niet opengescheurd en had geen schaar in de buurt. Na mezelf enkele minuten in alle bochten te wringen (letterlijk), lukte het me om de verpakking te openen. En natuurlijk spetterde het maskertje alle kanten op… Zo typisch.

dav

Het maskertje zelf voelde heel aangenaam en fris aan, het dekte ook heel goed! Ik kreeg even een lichte paniekaanval toen het in mijn wenkbrauw hing (want ik wil graag nog met wenkbrauwen rondlopen na dit maskertje). Sommige delen van het maskertje droogden vlot op maar andere delen leken wel eeuwig nat te blijven. Waarschijnlijk had ik het te dik gesmeerd op sommige plekken.

Yes! Na ongeveer een half uur met een boekje in mijn gezicht te waaien, was het maskertje opgedroogd en kon ik het eraf halen. Het maskertje kwam er super vlot af zonder te veel scheuren. En wat er op de verpakking staat klopt! Mijn huid voelde zo zacht aan! Ook de dag erna had ik nog een baby velletje, een echte aanrader dus!

davavocado mud face mask €2

Het volgende maskertje was een avocado-moddermasker. Ik was ondertussen al zo slim geworden dat ik het meteen opende met een schaar, geen gemors meer. Ik vond de textuur van het masker een beetje teleurstellend, het had brokken. Het smeerde wel zeer goed uit waardoor ik nog over had om Wesley ook een beauty behandeling te geven.

LRM_EXPORT_20180608_153217.jpg

Het maskertje droogde snel op en het ging er zeer vlot af! Ik heb meer een voorkeur voor peel-off maskertjes maar deze voelde (ondanks de brokken) toch prettig aan. Ik en Wesley hadden niet meteen het gevoel dat onze huid schoner was dan voordien, ze voelde wel zachter aan. En geef toe, 2 komkommerschijfjes op je ogen bij dit maskertje en je look is af!

LRM_EXPORT_20180608_152626.jpg

stroopwafel self-heating face mask €2

Ik was het meest benieuwd voor dit maskertje, mijn Hollands kantje kwam meteen naar boven (want wie houdt er nu niet van stroopwafels ❤ ). De geur van stroopwafels kwam al meteen naar boven toen ik de verpakking open knipte. Het maskertje was niet zo gemakkelijk aan te brengen. Het liep van mijn penseel af en drupte ook meteen van mijn gezicht eens erop gesmeerd. Dat was niet zo aangenaam. Omdat het zo dun en vloeibaar was, had ik nog veel over en kon ik het later nog een keer gebruiken.

lrm_export_20180608_153356.jpg

Achteraf bekeken was het niet zo slim om het maskertje te gebruiken wanneer het buiten 30°C is. Het maskertje werd meteen warm en ik kreeg het er benauwd van. Het droogde ook niet goed op maar bleef kleven. Het deed ook meteen pijn aan het litteken op mijn voorhoofd, opgelet dus als je een gevoelige huid hebt!

Ik kan dit maskertje aanraden voor in de winter door de warmte. Ga bijvoorbeeld in bad en breng het dan aan, dan maakt het niet uit of het eraf druipt. In de zomer is het geen succes maar de heerlijke geur van stroopwafels heeft veel goed gemaakt!

Mijn favoriet blijft het charcoal peel-off masker. Ik kan niet wachten om de andere maskers van HEMA ook eens uit te testen! Jullie ook?

Dikke zoen van je kapoen (met een zacht ‘velleke’)

xxx

Silke

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close