Tutu Heaven

Hey allemaal!

Exact een week geleden opende de nieuwe flagship store van ‘The Tutu Shop’. Je kan het al raden… ik was erbij! Hieronder vertel ik je meer over mijn ‘Tutu Verhaal’.

Ongeveer een jaar geleden ontdekte ik in het Wijnegem shopping center een superleuke winkel: ‘The Tutu Shop’. Ik werd meteen aangetrokken tot alle gekleurde tutu’s. Eentje kopen durfde ik niet meteen, nogal opvallend hé zo’n tutu? En, is dat niet voor ballerina’s?

Hell no! Had ik er toen al maar één gekocht! Pas met Kerst besloot ik mijn eerste tutu te kopen, een ‘Short Khaki Tutu’. Want ja, met Kerst mag het allemaal wat opvallender. Ik kreeg van velen het compliment dat mijn outfit ‘on fleek’ was.

IMG_6073

De ‘Short Khaki’ tutu van The Tutu Shop.

Hmm… waarom geen tweede tutu kopen? Zonder te twijfelen kocht ik een maand later de ‘Short Red Tutu’. Deze kleur is wel wat opvallender, maar echt mooi te combineren! Een leuke trui erop in de winter of een topje erin in de zomer, je kan hem altijd dragen! Rode lippen erbij en je outfit is echt af!

IMG_4701

De ‘Short Red Tutu’ , mijn favoriet!

Bij The Tutu Shop heb je tutu’s in alle soorten en maten (ook voor baby’s en kinderen). Je hebt verschillende lengtes: short, over-knee, midi, long en gala. Ik wilde wel eens een langer model proberen dus kocht ik de ‘Long Black Tutu’. Deze kan je echt bij élke gelegenheid dragen. Een tutu (ook een lange) is lekker luchtig in de zomer, te combineren met letterlijk alles en ook mooi als je bijvoorbeeld naar een feest moet. Om net dat tikkeltje chiquer te gaan kan je beter een ‘Gala Tutu’ kopen, deze valt wat breder uit.

30079772_169782933839218_2824240712822816768_n(1)

De ‘Long Black Tutu’.

Ik heb zeer vaak de winkels van The Tutu Shop bezocht. Niet alleen de pop-up stores in Wijnegem maar ook hun ‘oude’ winkel in de Grand Bazar in Antwerpen. Elke keer was het zéér moeilijk om geen tutu te kopen want, wees nu eerlijk, ze zijn allemaal zo mooi! (En nee dit is geen gesponsord artikel, the love is real oké?)

Een tijdje geleden las ik dat hun nieuwe winkel opende in de Huidevettersstraat te Antwerpen en dat ze aan de eerste vijftig bezoekers een gratis tutu gingen geven! OMG, een GRATIS tutu! To good to be real! Ongeveer anderhalf uur voordat de nieuwe winkel opende arriveerde ik en stond er al een hele lange rij. Gelukkig hoorde ik nog bij de eerste vijftig! Een zalige shopervaring was dat! Omdat ik zelf een tutu droeg bij het bezoeken van de winkel kreeg ik ook nog 20% korting op mijn aankopen. Ik besloot dus om buiten de gratis tutu ook nog een tutu te kopen. Hieronder mijn nieuwe aanwinsten:

IMG_6200

De ‘Short Radikal Blue Tutu’, een leuke kleur voor de zomer!

IMG_6230

De ‘Long Midnight Green Tutu’, een perfecte tutu voor avocado-lovers! (Just joking, als je van aardbeien houdt mag je hem ook dragen)

Conclusie: Aan iedereen die nog geen tutu heeft: het wordt tijd dat je er één koopt. Je wilt toch mee zijn met de mode, of niet soms? Tutu’s zijn absoluut niet alleen voor ballerina’s! Je voelt je als het ware als een prinses, het zit lekker fris en het accentueert je taille (bye bye buikje!). Ook super handig als je een vreet-bui hebt. De band rond je taille is mega stretchy waardoor je geen ongemakkelijk gevoel krijgt zoals bij een jeans (want geef toe, iedereen doet zijn knop wel eens los om extra plaats te maken).

Bij deze wil ik Isabelle Dumortier (the big founder) nogmaals héél hard bedanken voor de gratis tutu die ik vorige week kreeg. Je bent een inspiratiebron voor vele meisjes, doe zo voort!  ‘Hard work pays off!’

Veel liefs,

Silke

xxx

5 gedachten over “Tutu Heaven

  1. Wojo, die tutu’s zien er zeker heel leuk uit.

    Like

  2. Wat een leuk artikel! Goed bezig Silke!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close